UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Миколаївщині пролунав вибух, область атакувала керована авіаракета

Повітряна тривога у регіоні тривала близько години.

В ніч проти 26 червня, близько опівночі, Миколаївському районі пролунав вибух. Про це повідомили моніторингові пабліки. Кореспонденти "Суспільного" уточнили, що вибух було чутно у Миколаєві.

Перед тим паблік "Николаевский Ванёк" сповістив про керовану авіаційну ракету у бік Варварівки: "Миколаїв – може бути гучно!" У 0.02 тут повідомили, що ракета вже відсутня.

Повітряна тривога у Миколаївській області триває від 23.26. Тоді Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило про активність ворожої тактичної авіації на сході та півдні та загрозу застосування авіаційних засобів ураження для прифронтових областей.

Читайте також: Російський авіаудар по Харкову: знову зросла кількість поранених

У кількох регіонах тривогу оголосили раніше, близько 23.00, через загрозу застосування балістичного озброєння зі сходу. 

Близько 0.15 повітряну тривогу по областях розпочали скасовувати. У 0.20 відбій пролунав у Миколаївській області. Ще за три хвилини Повітряні Сили дали загальний відбій загрози. Станом на цей час небо над усією Україною - чисте.

У 0.27 "Николаевский Ванёк" повідомив, що ракетна атака на Миколаїв обійшлася без особливих наслідків, інформації про постраждалих немає. Чекаємо на офіціні повідомлення.

Раніше повідомлялося, що вчора, 25 червня, росіяни завдали авіаудару по селу Бобрівка Вільхівської громади Харківського району. Внаслідок атаки є постраждалі.