UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Київщині внаслідок атаки загорілись підприємства та постраждали люди

В Київській області внаслідок ракетної атаки Росії рано-вранці 21 вересня поранення отримав цивільний чоловік, пошкоджено лікарню та будинки, повідомив Офіс генерального прокурора.

За попередніми даними чоловік отримав осколкові поранення ніг.

Також в декількох районах області  пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди і транспортні засоби, будівлю лікарні. Також уламки ракет впали на територію підприємства, здійнялася пожежа.

«Жоден з пошкоджених об'єктів не є воєнною ціллю. Прокурори, експерти та слідчі фіксують наслідки нічної атаки ворога», - підкреслили в ОГП.

В Міністерстві внутрішніх справ України також повідомили, що на Київщині в результаті падіння уламків виникли пожежі на території підприємств. Число поранених зросло до двох. 

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко згодом повідомив, що станом на 8:45 відомо, що через падіння уламків виникли пожежі на території декількох підприємств області, а також пошкоджена будівля професійно-технічного навчального закладу.

Також зафіксовано падіння уламків на території медичного закладу.

Відомо уже про трьох постраждалих осіб

Читайте також: З'явилися фото наслідків падіння уламків ракети у центрі Черкас, є постраждалі

Під час ракетної атаки по Україні 21 вересня над Києвом та його околицями було знищено понад 20 ракет. Уламки ракет попадали в різних районах. Сім людей отримали поранення, трьох з них доставили у лікарню. Пошкоджена цивільна інфраструктура та майно громадян.