UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Київщині уламками ракет та дронів знищено два приватні будинки, ще шість пошкоджено - в КОВА розповіли про жертви і руйнування

Рештки ворожих цілей впали в двох районах області.

Цієї ночі росыяни атакували Київську область ракетами та ударними дронами. Тривога тривала майже вісім годин. В регіоні працювали сили ППО. Є збиті цілі. Про це повідомив у Facebook начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Він пише, що прямих влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксовано. На жаль, внаслідок атаки ворога загинуло дві людини. Одна з них – дитина, якій було лише чотири роки.

Ще три людини отримали поранення. У постраждалих забої та садна тулуба, голови, кінцівок, переломи. Всім надається необхідна медична допомога.

Читайте також: У Києві вдруге від початку доби оголосили повітряну тривогу, у передмісті столиці пролунали вибухи

Станом на 9:00 внаслідок падіння уламків ворожих цілей в двох районах області два приватні будинки знищено, ще шість пошкоджено. Також пошкоджено чотири автомобілі.

"Всі оперативні групи працюють на місцях, ліквідовуючи наслідки ворожої атаки. Всім постраждалим людям разом із місцевою владою надамо необхідну допомогу", - запевняє Кравченко. Він висловлюємо співчуття родині та близьким загиблих і каже, що ворог має понести повну відповідальність за свої терористичні дії проти мирного населення.

Раніше повідомлялося, що внаслідок нічного удару російських балістичних ракет у Київській області, у Броварському районі, під завалами будівлі загинули 35-річний чоловік та його 4-річний син. Ще троє людей отримали тяжкі травми.