UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Херсонщині російські війська поранили вісьмох людей, поцілили в об'єкт критичної інфраструктури й адмінбудівлі 

Окупанти знову обстрілювали житлові квартали.

Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Внаслідок російських обстрілів на Херсонщині за минулу добу, 7 серпня, поранені восьмеро людей. Про це повідомив голова ОВА Олександр Прокудін.

Читайте також: На Херсонщині росіяни поцілили по магазину та житлових кварталах – в ОВА розповіли про жертви та руйнування

Під вогнем та авіаударами росіян перебували, зокрема, Ромашкове, Кізомис, Михайлівка, Новоберислав, Чорнобаївка, Станіслав, Антонівка, Качкарівка, Велетенське й Тягинка. Також загарбники обстріляли Львове, Олександрівку, Калинівське, Благодатівку, Придніпровське, Садове й Херсон.

Армія РФ поцілила в об'єкт критичної інфраструктури, освітній заклад, адмінбудівлі й заклад громадського харчування. Під обстрілами були житлові квартали, зокрема 9 багатоповерхівок та 11 приватних будинків. Окупанти пошкодили газогін, господарські споруди та приватні автомобілі.

Також голова ОВА розповів, що під час нічної атаки дронами сили ППО знищили над областю один ворожий Shahed-131/136.

Читайте також: Приліт по критичній інфраструктурі, пошкоджені будинки, загиблі та поранені: як минула доба на Херсонщині

Раніше повідомлялося, що війська РФ атакували безпілотником селище Білозерка Херсонської області. Дістав поранення 43-річний місцевий житель.