UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Харківщині внаслідок обстрілів загинула людина та п'ятеро постраждалих, сталися пожежі

Є пошкодження об'єктів критичної інфраструктури. 

Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Внаслідок російських обстрілів на Харківщині є загиблий та постраждалі мирні жителі. Голова ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки ворожих ударів станом на ранок 27 серпня.

Читайте також: Сім постраждалих та пожежа у приватному секторі - місцева влада інформує про наслідки удару по Харківщині

В селі Богуславка внаслідок обстрілу пошкоджено чотири приватні будинки й легковий автомобіль. У смт Куп'янськ-Вузловий горіли трава та господарча споруда.

У селі Андріївка ворог влучив “Іскандером” по об’єкту інфраструктури. Пошкоджені будівлі й три автомобілі. Четверо людей постраждали.

У селі Олександрівка росіяни пошкодили паркан та вантажний автомобіль.

У Козачій Лопані та Постольному пошкоджено приватні будинки.

Біля села Глазунівка було влучання в землю на відкритій території, пошкоджено паркан підприємства.

У селі Світличне горів приватний будинок, а в Першотравневому внаслідок падіння уламків невстановленого типу боєприпасу пошкоджено об‘єкт інфраструктури.

У селі Копанка зафіксовано влучання в об’єкт інфраструктури. Загинув 41-річний чоловік та постраждав 32-річний мирний житель.

Крім того, у низці населених пунктів області та за їх межами горіли трава й чагарники внаслідок російських обстрілів.

Також голова ОВА розповів, що на харківському напрямку ворог продовжував наступальні дії: відбулося три бойових зіткнення в районі Вовчанська.

На куп’янському напрямку за добу зафіксовано 16 атак. Захисники відбивали штурмові дії росіян біля Новоосинового, Глушківки, Стельмахівки й Андріївки.

Читайте також: Росіяни обстріляли Харків. Є влучання в один із районів

Раніше повідомлялося, що росіяни завдали ракетного удару по Богодухову на Харківщині: загинула людина та ще шестеро мирних жителів постраждали.