UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Харківщині двоє людей дістали поранення внаслідок підриву на вибухових пристроях

Також ворог продовжував обстрілювати область.

Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Російські війська продовжують тероризувати Харківщину. Голова ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію станом на ранок 7 червня.

Читайте також: Міського голову найбільше підтримують у Харкові: які очільники міст України в топ-10

Росіяни, зокрема, обстріляли село Лизогубівка: внаслідок влучання БПЛА “шахед” у землю пошкоджено дах будинку, скління вікон та дві господарчі споруди.

У місті Чугуїв внаслідок удару БПЛА пошкоджено автомобіль, паркан, водопровідну трубу, вікна дев'ятиповерхового та п'ятиповерхового будинків, амбулаторію, магазин, а також відділення “Укрпошти” й приміщення СТО.

Дронами та С-300 росіяни обстріляли Малинівку: вдарили по території бази відпочинку. Пошкоджені будинки та майно.

Також ворог ударив КАБ по відкритій території села Білий Колодязь: інформація про руйнування та постраждалих не надходила.

У селі Томахівка після обстрілу КАБ зруйновані будівлі приватного господарства.

Також в області двоє людей постраждали внаслідок підриву на вибухових пристроях.

Зокрема, у селі Нова Гнилиця водій дістав поранення, наїхавши трактором на міну “пелюстка”. Постраждалого госпіталізували.

У місті Ізюм на території міського кладовища на невідомому вибуховому пристрої підірвався чоловік, який копав ями для поховання. Його також госпіталізували.

Голова ОВА розповів, що на харківському напрямку війська РФ активних наступальних дій не проводили. Окупанти намагаються витіснити наші підрозділи, завдаючи інтенсивного вогневого впливу. Ситуація контрольована.

На купʼянському напрямку війська РФ намагаються просунутися до позицій українських захисників у районах Дружелюбівки та Петропавлівки. Сили оборони відбили три ворожі атаки.

Читайте також: На Харківщині внаслідок російських обстрілів постраждали троє людей, пошкоджені будинки

Раніше повідомлялося, що росіяни обстріляли Вовчанськ на Харківщині — постраждали двоє людей.