UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Харківщині через російські обстріли постраждали п'ятеро людей: наслідки ворожих ударів за добу

Також зафіксовано пошкодження. 

Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Війська РФ продовжують обстрілювати Харківщину. Голова ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію в області станом на ранок 13 червня.

Читайте також: Армія РФ завдала удару по Харківщині: двоє чоловіків постраждали

Внаслідок ворожого авіаційного й артилерійського обстрілів у селі Курилівка пошкоджено чотири приватні будинки. У Куп’янську після артилерійських ударів військ РФ пошкоджено приватний будинок. У селі Черкаські Тишки внаслідок вибуху пошкоджено легковий автомобіль, приватні будинки й прилеглі споруди.

Обстріляв агресор і Старий Салтів: постраждали жінка й двоє чоловіків, також пошкоджено два будинки. 

По Богуславці росіяни вдарили з РСЗВ, виникла пожежа. У Першотравневому внаслідок обстрілів військ РФ пошкоджено будинок.

У селі Одноробівка росіяни завдали удару трьома FPV дронами по приміщеннях фермерського господарства. В Івашках ворог ударив по території заводу, який не функціонував. Також у селі Курилівка внаслідок обстрілу загарбників постраждали двоє чоловіків.

На харківському напрямку відбулось пʼять бойових зіткнень. Спроби росіян наблизитися до позицій українських захисників у районах Липців, Вовчанська й Тихого не мали успіху.

На купʼянському напрямку кількість боєзіткнень зросла до 13. Армія РФ проводила активні наступальні дії в районах Синьківки, Петропавлівки, Новоосинового, Піщаного й Мʼясожарівки. Девʼять атак завершилися для ворога невдачею. Також, за словами голови ОВА, тривають бої в районах Петропавлівки, Піщаного й Мʼясожарівки. Ситуація контрольована.

Читайте також: Росіяни нанесли авіаудар по Харківщині. Постраждали люди

Раніше повідомлялося, що російські війська обстріляли пожежну частину в прифронтовому населеному пункті Липці Харківської області. На щастя, особовий склад рятувальників не постраждав.