UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Дніпропетровщині ППО збила 9 ракет та 10 "шахедів", сталося кілька пожеж - ОВА

Ворог атакував енергетичну інфраструктуру регіону.

У ніч проти 1 червня бійці ППО збили над Дніпропетровською областю областю 9 ракет та 10 "шахедів". Про це повідомив у Telegram начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Він також розповів, що цієї ночі ворог атакував енергетичну інфраструктуру регіону. Сталися кілька пожеж. На щастя, минулося без загиблих та постраждалих.

Читайте також: Внаслідок атаки "шахедів" на Вінниччині спалахнув об'єкт критичної інфраструктури - ОВА

По Нікополю ввечері окупанти поцілили з артилерії. З обстрілу та атак дронами-камікадзе в місті розпочався й ранок. Під ударом опинилася також Покровська громада.

Поранені четверо людей. Серед них – 7-річна дівчинка. А ще 69-річний чоловік й дві жінки – 74 та 68 років. Їм надають всю необхідну меддопомогу.

Пошкоджені автобус, двоповерхова будівля, що не експлуатувалася, приватний будинок, господарська споруда. Яких ще збитків завдав ворог, зараз уточнюється.

Раніше повідомлялося, що в ніч проти 1 червня, під час масованого комбінованого удару з повітря, росіяни атакували енергооб’єкти у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській та Івано - Франківській областях.