UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Чернігівщині та Полтавщині пролунали вибухи, росіяни масовано атакували Україну "шахедами"

Гучно було в районі Кременчука.

Сьогодні, 21 липня, близько пів на першу ночі на Чернігівщині пролунали вибухи. Про це повідомили моніторингові пабліки.

Перед тим, у 0.26, Командування Повітряних Сил ЗСУ попередило: "Чернігів - перебувайте в укриттях! На півночі міста ворожі БпЛА!".

У 0.37 моніторинговий паблік "Чому тривога | Радар" поінформував, що на Чернігівщині фіксується до шести "шахедів": "Підвищена загроза для Чернігова  і Славутича!"

Позатим тут повідомляють про п′ять "шахедів" у бік Полтавщини  з межі  Харківщини, чотири "шахеди" з Кіровоградщини у бік Черкаського району Черкащини, три "шахеди" над Криворізьким районом та три "шахеди" на Миколаївщині - "Баштанський район - уважно!"

При цьому на Херсонщині зафіксовано ще 12 нових "шахедів".

У 0.45 паблік повідомив про вибухи на Полтавщині.

Читайте також: На Полтавщині були влучання під час атаки "шахедів" - ОВА

"Знову маємо масовану атаку "шахедів" з півдня та півночі!", - оцінив поточну ситуацію паблік "Київ ІНФО | Новини Україна", - "Близько 30 ударних БпЛА типу Shahed-131/136 курсом на захід та північний-захід".

Станом на цей час повітряна тривога охопила 11 регіонів у східній чатині України.

alerts_map_ua_21-07-2024_00_53_41.png (994 KB)

Атака дронів на Україну розпочалася близько 21.30 20 липня на сході країни, а близько 23.00 "шахеди" зайшли до повітряного простору країни з півдня.

О 1.33 паблік "Чому тривога | Радар" повідомив про повторні пуски ударних БпЛА типу "шахед" з півночі.

О 2.25 пабліки повідомили про вибухи у Кременчуцькому районі Полтавщини. Близько третьої години ночі в районі Кременчука знову було гучно.

Раніше повідомлялося, що вчора, 20 липня, російські війська завдали масового удару по селищу Білозерка Херсонської області. Під час обстрілу росіяни вбили двох жінок.