UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Мішками палять документи»: Федоров про те, що окупанти роблять у Мелітополі

Судячи зі слів мера, серед загарбників метушня.

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області окупанти вивозять у бік Росії комп’ютери та оргтехніку, а у будівлі окупаційної поліції мішками палять документи. Про це у Telegram написав міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«У Мелітополі комп’ютери і сервери окупаційного паспортного столу взяли безстрокову відпустку. За ними і самі колаборанти-працівники – керівництво попрощалося з ними назавжди. Окупанти поспішно пакують техніку і вивозять у невідомому напрямку на Росію. Деякі документи спалюють до тла», – написав Іван Федоров.

Не менше метушаться, за його словами, і в будівлі окупаційної військової поліції – цілий день «мішками палять документи».

У мелітопольській лікарні інтенсивних методів лікування, за його інформацією, терміновий вечірній зліт «керівництва» – обговорюють, хто вже встиг втекти.

Читайте також: Російські війська готуються до евакуації з окупованих територій Запорізької області

Нагадаємо, на тимчасово окупованій території Запорізької області зранку почалася примусова евакуація. Про це повідомляють місцеві мешканці Полог, Токмака, Молочанська, Олексіївки, Мелітополя, Енергодара.