UA / RU
Підтримати ZN.ua

Минулої доби ворог завдав 5 ракетних та 48 авіаційних ударів – Генштаб

 Постраждали мирні люди.  

Протягом минулої доби ворог завдав 5 ракетних та 48 авіаційних ударів, здійснив 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Від цих ударів постраждали мирні люди, зазнала руйнувань цивільна інфраструктура. Ймовірність ракетних та авіаційних ударів по всій території України і надалі залишається дуже високою, зазначає Генштаб.

Читайте також: Україною знову шириться повітряна тривога

Тут також повідомляють, що авіація сил оборони за минулу добу завдала 23 удари по районах зосередження особового складу та 4 - по зенітно-ракетних комплексах противника. Наші захисники знищили 4 ворожих розвідувальних БПЛА. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 4 пункти управління, 9 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 5 складів боєприпасів, 2 зенітно-ракетних комплекси та 1 радіолокаційну станцію противника.

Раніше повідомлялося, що вчора, 7 червня, у другій половині дня російські війська 4 рази обстріляли прикордонні території Сумської області.