UA / RU
Підтримати ZN.ua

Міноборони представило новий нарукавний знак для танкових військ

На ньому зображено голову лева.

Міноборони розробило для танкістів 4-ї ОТБр новий нарукавний знак, на якому зображена голова лева. Про це Міністерство оборони України повідомило у офіційному Телеграмі.

FUROR ARMA MINISTRAT – “Лють керує зброєю!”: під таким гаслом і з новим, символічним малюнком на рукаві воюють хоробрі танкісти, ідеться у повідомленні.

"Під час бойових завдань проти росіян, навчань і тренувань воїни носитимуть знак у вигляді геральдичного щита із світло-оливковим кантом, а після Перемоги на парадних, парадно-вихідних та повсякденних одностроях виднітимуться яскраві кольори малюнка, зазначили у Міноборони.

Читайте також: ЗМІ назвали компанію, яка викупила в Бельгії танки Leopard 1. Їх відправлять Україні

Центральним елементом нарукавного знака є світло-оливкова вогнедишна голова лева з чотирма коричневими язиками полум'я, що вказує на специфіку діяльності військової частини.

“Осучаснення війська! Відновлення історичної геральдики від Центрального управління розвитку супроводження матеріального забезпечення ЗСУ триває”, - зазначили у Міністерстві оборони.

Раніше повідомлялося, що перша партія танків Abrams, які США надають Україні, була схвалена до відправки на вихідних. Танки прибудуть до України на початку осені.