UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мерія оновила дані про вечірній та нічний удар по Харкову, кількість поранених зросла

Постраждали мирні мешканці трьох районів міста.

Станом на 6.30 28 жовтня відомо про сімох постраждалих у Холодногірському районі Харкова, у тому числі дівчину 16-ти років. Про це повідомив у Telegram Харківський міський голова Ігор Терехов.

Він каже, що у багатоповерхівці, яка потрапила під улар, пошкоджено перекриття між 8 та 9 поверхами, зруйновано три квартири.

Читайте також: У Харкові ударом КАБа були частково зруйновані квартири на верхньому поверсі дев'ятиповерхівки - у ДСНС розповіли про постраждалих

Мер Харкова також оприлюднив більш детальна інформація щодо попереднього обстрілу, який агресори здійснили ввечері 27 жовтня. Тут кількість постраждалих зросла до шести: троє поранених у Салтівському районі, й троє - у Шевченківському. Крім того було зруйновано одну господарчу споруду й пошкоджено 21 приватний будинок та 4 авто.

На місцях прильотів працюють усі відповідні служби та волонтери. У Холодногірському районі тривають аварійно-рятувальні роботи на 9-типоверхівці.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 28 жовтня, росіяни влучили КАБом по дев′ятиповерхівці в Холодногірському районі Харкова, на місці влучання зафіксовані пожежа та часткове руйнування.