UA / RU
Підтримати ZN.ua

Масштабні руйнування: опубліковано нове фото наслідків удару по аеродрому "Морозовськ"

На фото видно знищений склад боєприпасів.

Українські Сили оборони в ніч на суботу, 3 серпня, завдали удару по аеродрому ”Морозовськ” у Ростовській області Росії. Внаслідок удару знищено винищувач-бомбардувальник Су-34, ще два літаки пошкоджено, а також ліквідовано склад боєприпасів. У мережі з’явилось ще одне фото наслідків атаки.

“Наслідки аеродром Морозовськ. На фото – знищений склад із авіаційним озброєнням, про який було заявлено раніше", – прокоментували знімок в телеграм-каналі "Досье шпиона". 

Як уточнили аналітики OSINTtechnical в соцмережі Х, на новому зображенні видно повністю зруйнований склад боєприпасів. Зокрема залишки боєприпасів і навісів розкидані по всій території.

Читайте також: Ліквідований Су-34 та склад: ГУР показало наслідки «бавовни» на аеродромі «Морозовск»

Це не перший удар по аеродрому в Морозовську. Під час атаки 5 квітня місцеві жителі повідомили про близько 40-60 вибухів. За інформацією ЗМІ, внаслідок удару вдалося знищити щонайменше шість військових літаків, а ще вісім зазнали сильних пошкоджень. Також вказується, що 20 російських військовослужбовців на базі загинули або отримали поранення. А у ніч на 14 червня аеродром "Морозовськ" атакували за допомогою щонайменше 70 українських безпілотників Dragon і Splash.