UA / RU
Підтримати ZN.ua

Масований обстріл України: як виглядає метро Києва під час тривоги

Кілька станцій працюють лише в режимі укриття.

У Києві понад шість годин триває повітряна тривога через масовану атаку росіян по Україні. У столичному метро від ворожих ракет та дронів ховаються мирні жителі, а деякі станції працюють виключно в режимі укриття.

Спочатку в Київській міській військовій адміністрації повідомили, що «червоною» лінією поїзди їздять від станції «Академмістечко» до «Театральної». Станції «Арсенальна» та «Театральна» працюють лише як укриття.

Згодом у КМДА додали, що на «зеленій» лінії у режимі укриття працює станція «Видубичі» та «Славутич». Вказано, що там значно побільшало людей. Тому на «зеленій» гілці поїзди рухаються від станції «Сирець» до станції «Звіринецька», а також від «Осокорків» до «Червоного хутора».

Читайте також: У Київській області росіяни пошкодили обʼєкти інфраструктури. Серед поранених є немовля — ОВА

 Нагадаємо, вранці 26 серпня російські терористи здійснили наймасштабніший за останній час комбінований удар по Україні за допомогою дронів та ракет різних типів. Під прицілом ворога була енергосистема, але є влучання також у цивільні об'єкти. У Луцьку пошкоджено багатоквартирний будинок, одна людина загинула, також є жертви у Запорізькій області й у Кривому Розі. Окрім цього, є влучання у Рівному, а також у Львівській, Харківській, Одеській та Полтавській областях. Вибухи лунали й в інших регіонах.