UA / RU
Підтримати ZN.ua

Масований обстріл 8 січня: На Хмельниччині збільшилося число загиблих

Міський голова Хмельницького повідомив, скільки жителів міста загинули та постраждали внаслідок російської атаки.

У Хмельницькому збільшилося число загиблих внаслідок масованого удару по Україні 8 січня. Таким чином зараз відомо про трьох загиблих жителів міста, повідомив міський голова Олександр Симчишин. 

«На жаль, у результаті проведення рятувальних робіт знайдено ще одного загиблого. Чоловік 1955 р.н. Щирі співчуття рідним», – написав Симчишин у Telegram. 

Так, на ранок, 9 січня, відомо про трьох загиблих людей. Це чоловіки 1947, 1964, 1955 років народження. Ще дві людини дістали поранення.

Читайте також: Росіяни атакували ракетами захід України, у Хмельницькому та на Житомирщині було гучно, а по Кривому Рогу запустили "Кинджал"

Напередодні, під час повітряної тривоги, в межах області сили протиповітряної оборони збили кілька ракет. Проте противник все ж завдав ударів по об’єктах інфраструктури області. В міській раді Хмельницького повідомили про перекриття однієї вулиці  для ліквідації наслідків удару та зміну маршрутів громадського транспорту.

Загалом 8 січня росіяни випустили по Україні цієї ночі 59 засобів, а саме крилатих, авіаційних, балістичних, зенітних керованих ракет та ударних БпЛА. За словами головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, наші сили ППО збили вісім дронів та 18 ракет.