UA / RU
Підтримати ZN.ua

Колаборанти та росіяни тікають з півночі Криму — "АТЕШ"

Особливо яскраво такі настрої проявляються у Джанкої та Армянську, де, до речі, окупаційна "поліція" посилила контррозвідувальну діяльність. 

Рух кримських татар та українців "АТЕШ" повідомляє, що з півночі тимчасово анексованого Криму масово тікають колаборанти та громадяни Росії, які незаконно оселилися на півострові після його окупації. На своєму Tg-каналі партизани пишуть, що усі вони намагаються втекти або вглиб півострова (це стосується переважно мешканців Армянська), або "до себе на болота" - у РФ. 

"Особливо це помітно в Армянську та Джанкої", - йдеться в повідомленні.

Також партизани зазначають, що росіяни стурбовані рухом ЗСУ на півдні. Через це вони готуються до оборони та шукають диверсантів. Приміром, тамтешні "правоохоронні органи" посилюють контррозвідувальну діяльність - значно частіше стали перевіряти документи та машини, особливо у Джанкої та Армянську.

Читайте також: Процеси виробництва на "Кримському титані" порушені до критичного рівна. Росіяни готують евакуацію — розвідка

Нагадаємо, заступниця міністра оборони Ганна Маляр пояснила, що окупаційні війська обладнують оборонні рубежі за допомогою так званих "зубів дракона" на підступах до тимчасово окупованого Криму. Це свідчить про те, що РФ думає про відступ углиб півострова.