UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кілька регіонів у центрі та на сході країни стрімко охопила повітряна тривога, ймовірним є ракетнимй удар

Подекуди тривога не затрималася і на п'ять хвилин.

Сьогодні, 25 липня, о 6.45 повітряна тривога страміко охопила кілька регіонів у центральній і східній частині України. Сирена пролунала, зокрема, і у Києві. Пабліки попереджають про ракетну небезпеку.

"Ракетна небезпека в областях де оголошена повітряна тривога! Загроза балістики!", - поінформувало о 6.47 Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Не минуло й п′яти хвилин, як в столиці повітряну тривогу скасували. Водночас вона поширилася на західні регіони, де так само блискавично була скасована. Затрималася ракетна загроза лише у Донецькій, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Читайте також: На підступах до Києва спрацювала ППО, місто атакували "шахеди"

О 6.53 Повітряні Сили дали загальний відбій ракетної небезпеки.

А вже за хвилину тривога знову повернулася на Полтавщину та Сумщину. На Київщині також зберігається повітряна тривога, але не через ракети.

"В області тривога триває через чергового недобитка в районі Білої Церкви", - пояснив паблік "Київ ІНФО | Новини Україна" і опублікував відео прольоту "шахеда".

О 7.11 повітряну тривогу у Полтавській та Сумській областях скасували.

Раніше повідомлялося, що 25 липня на Київщини пролунали вибухи, столичний регіон атакували "шахеди". Тоді ж пабліки зафіксували чотири "шахеди", які перебували у Житомирській області.