UA / RU
Підтримати ZN.ua

Київ атакували близько десятка "шахедів" - в КМВА розповіли як з ними впоралася ППО

Уламки дронів пошкодили кілька житлових будинків та електричний кабель.

В ніч проти 21 жовтня Київ атакували близько десятка російських ударних безпілотників. ППО знешкодила усі "шахеди", які загрожували столиці. Про це о повідомила у Telegram Київська міська військова адміністрація.

У КМВА кажуть, що повітряна тривога в Києві тривала понад п′ять годин, російські БпЛА заходили в бік столиці з різних напрямків. 

Внаслідок атаки російських ударних БпЛА по Києву, зафіксовано падіння уламків в Дніпровському, Голосіївському та Соломʼянському районах міста.

Читайте також: Через атаку дронів на Київ у столиці сплахнула пожежа - у мерії розповіли про руйнування і постраждалих

- В Дніпровському районі, попередньо, пошкоджено електричний кабель. Інформація щодо постраждалих не надходила.

- В Голосіївському районі, в багатоквартирному житловому будинку зафіксовано часткове пошкодження оздоблення стін та є вибиті вікна. Без руйнування та пожеж. Постраждалих не виявлено.

- В Солом’янському районі падіння уламків спричинило пожежу на даху одноповерхового житлового будинку. Займання локалізовано. На цей момент тут відомо про одного потерпілого. Медики зафіксували у чоловіка опіки обличчя. Від госпіталізації постраждалий відмовився.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 21 жовтня, внаслідок атаки "шахедів", на Київщині спалахнула пожежа в багатоповерхівці.