UA / RU
Підтримати ZN.ua

Харківську область вночі окупанти обстріляли з мінометів: двоє дістали поранень

Одного чоловіка госпіталізували через підрив на міні.

Минулої доби окупанти з артилерії та мінометів обстріляли Харківський, Куп'янський, Чугуївський, Богодухівський та Ізюмський райони. Про це повідомляє голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов. 

Внаслідок мінометного обстрілу села Липці Харківського району зруйновані два приватні будинки. Також дістав поранення 35-річний чоловік. У Вовчанську Чугуївського району загарбники обстрілами пошкодили лінію електропередачі, крім того, постраждали два будинки та господарчі споруди.

Читайте також: Росіяни всю ніч безжально обстрілювали Херсон, а в області поранили людину

У Першотравневому Ізюмського району через артилерійський обстріл дістав поранення та був госпіталізований чоловік 65 років. У селі Морозова Долина Богодухівського району внаслідок обстрілів сталася пожежа в лісосмузі поза межами населеного пункту.

У Токарівці Харківського району місцевий чоловік 52 років наступив на міну "Пелюстка". Він госпіталізований з пораненням середньої тяжкості.

Також голова ОВА повідомив, що в області триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 55 вибухонебезпечних предметів.

Нагадуємо, ранок у місті Валуйки Бєлгородської області розпочався з обстрілу, пишуть росЗМІ. Російські Telegram-канали скаржаться на сильний обстріл міста і додають, що жителі змушені ховатися у підвалах.