UA / RU
Підтримати ZN.ua

Карта бойових дій і ключові висновки ISW про ситуацію на фронті

Росія все частіше розгортає елементи своїх формувань по частинах уздовж усієї лінії фронту.

Чутки про звільнення з посади командувача Східного угруповання військ РФ генерал-полковника Рустама Мурадова спричинили стриманий і цинічний резонанс в російському інформаційному просторі. Водночас російські військові оглядачі  також стримано відреагували на заяву Путіна про розміщення тактичної ядерної зброї в Білорусі, підкреслюючи, що повідомлення Путіна спрямовані на західну, а не на внутрішню російську аудиторію. Крім вищевказаного, аналізуючи ситуацію на фронті за минулу добу, в Інституті дослідження війни (ISW) кажуть, що:

Читайте також: Сили «Вагнера» можуть опинитися в районі Авдіївки: ISW публікує карти боїв на фронті

Читайте також: Заява Путіна про ядерну зброю в Білорусі безвідповідальна, ми продовжимо підтримку України – МЗС Німеччини

 

карта ISW

Вчора ми повідомляли, що зараз триває найбільш інтенсивна фаза боїв за Бахмут. Українське командування прораховує усі варіанти дій. Але російські окупаційні сили витрачають тут значні ресурси, чим найближчим часом планують скористатись ЗСУ. Так наші військові вже робили свого часу - під Києвом, Харковом та Балаклією, зауважив командувач Сухопутних військ Олександр Сирський.

 

карта ISW

Читайте також: Журналістам та волонтерам заборонили в'їзд до Авдіївки – МВА