UA / RU
Підтримати ZN.ua

Євлаш розповів про успіхи ЗСУ в напрямку кількох населених пунктах у районі Бахмута: карта

Окупанти намагаються шукати слабкі місця в українській обороні.

Начальник пресслужби Східного угруповання військ  Ілля Євлаш зазначив, що українські захисники просуваються  у селі Кліщіївка. Там ще тривають бойові дії, інформує "Радіо Свобода".

"Так, дійсно, в Кліщіївці маємо просування. Проте ще зарано говорити про те, що ми повністю закінчили там операцію, тривають бойові дії. Окрім цього, маємо успіхи в напрямку населеного пункту Андріївка, Бахмут і Курдюмівка. Ми маємо там успіх", - наголосив Євлаш.

Читайте також: Українські дрони за ніч уразили техніки РФ під Бахмутом на мільйони доларів

Він також заявив, що у районі села Оріхово-Василівка Донецької області армія РФ утримує близько 50 тисяч військових, понад 120 реактивних систем та 150 артилерійських систем, понад тисячу броньованих машин, дві з половиною тисячі танків.

"Постійні такі атаки противника зараз – поблизу Оріхово-Василівка на північному фланзі Бахмута, свідчить про те, що противник все ще намагається шукати слабкі місця в нашій обороні", - додав Євлаш.

 Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що наші військові вже звільнили 49 квадратних кілометрів територій на бахмутському напрямку Донецької області.