UA / RU
Підтримати ZN.ua

Як виглядає село Глибоке на Харківщині після російських штурмів

Російські війська майже знищили село Глибоке в Харківській області неподалік кордону, де точаться бої в рамках російського наступу на півночі Харківської області. Фото села опублікував окремий загін спеціального призначення «Омега» Національної гвардії України.

«Колись затишне, розташоване між двома чималими воймищами, мальовниче та зелене селище Глибоке. Зараз же по ньому пройшов російський чобіт і вже тривалий час ідуть потужні бої за те, щоб викинути той чобіт назад у мордор, а в Глибокому знов зародилося мирне життя», - прокоментувлаи світлини в Нацгвардії.

На фото видно наслідки російської агресії та серйозні руйнування селища.

Читайте також: Росіяни готують новий наступ на Харківщині – Волошин

Як зазначив командир батальйону ударних БпЛА "Ахіллес" 92-ї ОШБр Юрій Федоренко, у Харківській області російські окупанти намагаються тримати бойові дії на високоінтенсивному рівні, але серйозних просувань там нема.

Водночас військовий експерт Олександр Мусієнко вказує, що росіяни перекидають у Харківську область додаткові резерви, аби відтягнути туди ресурси ЗСУ з інших ділянок та завадити захисникам здійснювати там ефективні та активні контратаки. Попри це він вважає, що найближчим часом бойові дії там стануть на паузу та поновляться десь в кінці жовтня.