UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ядерні погрози Путіна: у Кремлі прокоментували нову масову атаку українських ударних дронів

У Кремлі закликали не шукати якісь ув'язки з ядерною доктриною.

Прессекретар президента Росії Дмітрій Пєсков заявив, що не варто “надмірно не апелювати” до змін у ядерній доктрині про які заявив Владімір Путін у відповідь на масову українську дронову атаку по території РФ. Про це пишуть російські пропагандисти ТАСС і ”РИА Новости”.

“Ну, чесно кажучи, не потрібно надмірно апелювати до цього документа”, – сказав Пєсков. 

За його словами, ухвалено важливі рішення щодо ядерної доктрини Росії і вони будуть відповідно формалізовані. Водночас речник російського диктатора додав, що не потрібно “щоразу шукати якісь ув'язки” з ядерною доктриною, бо “СВО в Україні триває своїм ходом”.

Читайте також: "Ніхто не знає, що у нього в голові": Зеленський прокоментував нові ядерні погрози Путіна

Нагадаємо, 25 вересня Путін виступив з новим раундом ядерних погроз. Він заявив, що Росія може застосувати ядерну зброю, якщо на неї нападе будь-яка держава, і що будь-який напад на РФ, який підтримуватиметься ядерною країною, вважатиметься спільним нападом. 

Раніше ядерні погрози Путіна коментував держсекретар США Ентоні Блінкен. Він назвав заяви російського диктатора "абсолютно безвідповідальними".

Детальніше про російські ядерні загрози читайте у статті оглядача відділу міжнародної політики ZN.UA Володимира Кравченка "Новий ядерний шантаж. Що Путін замислив цього разу?".