UA / RU
Підтримати ZN.ua

Інтенсивність наступальних дій ворога на Бахмутському напрямку суттєво знизилась – Маляр

Ворог перегруповується.

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр каже, що на бахмутському напрямку наступальні дії ворога знизились. Це пов'язано з тим, що окупанти замінюють війська «вагнерівців» на регулярні підрозділи, повідомила заступниця міністра оборони у своєму Telegram-каналі.

Ворог намагається стабілізувати оборону на бахмутському напрямку. Проте, за словами Маляр, інтенсивність обстрілів залишається без змін.

Читайте також: Понад 100 окупантів дезертували в районі Бахмута та Лисичанська – Генштаб

«Бахмут. «Вагнерівці» виводять свої підрозділи, на їх місце заходить регулярна армія. Наші війська контролюють околиці Бахмута у південно-західній частині в районі «Літак», - повідомляє Маляр.

Також заступниця міністра каже, що на півночі Бахмута також відбувається заміна ворожих підрозділів. А на півдні — ворог робить спроби посилитись та наростити армійські підрозділи.

«Просування на флангах станом на вчора та сьогодні зранку не здійснюється у зв‘язку з виконанням інших завдань», - додала заступниця.

Нагадуємо, протягом останніх двох днів у зведеннях Генштабу відсутні дані про бої безпосередньо в Бахмуті. Про те, чому місто не фігурує у зведеннях Генштабу ЗСУ — розповів речник Східного угрупування військ ЗСУ Сергій Череватий.