UA / RU
Підтримати ZN.ua

ГУР звинувачують в намаганні отруїти російських льотчиків подарунковим тортом. Юсов у відповідь радить ворогу остерігатися і солоних страв

Єдиний вихід для росіян безпечно їсти торти і тістечка – це не вбивати українців. 

Останніми днями російські пропагандисти у своїх мікроблогах поширили історію про те, нібито агент ГУР у Мелітополі хотів отруїти випускників Армавірського військового авіаційного училища. Виявляється, на святкування 20-річчя випуску окупантам, а саме "льотчикам на серйозних посадах", прислали торт та кілька пляшок дорогого алкоголю. Та після того, як росіяни щось запідозрили, кур'єр нібито зізнався, що "подарунок" отруєний, розповідає колаборант Владімір Рогов. 

Цей інцидент вже прокоментував представник української воєнної розвідки Андрій Юсов, порадивши окупантам їсти менше солодкого. 

"Коментувати чиї це були кондитери ми не будемо. Але те, що кожен воєнний злочинець, який вчиться, готується і відправляється вбивати українців має бути, звичайно, обережним і з солодким, і з солоним, і усіма іншими смаколиками. Бо справедливість знайде вбивць всюди", - наголосив Юсов під час ефіру на 24 каналі

За його словами, єдиний вихід для росіян безпечно їсти торти і тістечка – це не вбивати українців. 

Читайте також: Юсов: У Росії проблеми з озброєнням, та їх перевага — мобілізаційний потенціал

Нагадаємо, військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко зауважив, що за своїми можливостями України вже випереджає "Моссад" - ГУР МО, СБУ та контррозвідка зараз працюють на максимальних можливостях та за їх межами. Те ж стосується російської сторони, яка випереджала "на два-три кроки" українських фахівців з 2014-го по 2022-й, але зараз все змінилося.