UA / RU
Підтримати ZN.ua

Група "шахедів" залітає на Київщину, тут та ще у кількох регіонах України пролунали вибухи

У небі над Україною загалом перебуває близько 40 "шахедів".

Сьогодні, 11 серпня, о 1.39 Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило про групу "шахедів", що залітає на Київщину. Станом на цей час у столичному регіоні вже триває поваітряна тривога, оголошена у 0.27 через ракетну атаку росіян.

Ползатим в Повітряних Силах інформують, що на Вінниччині безпілотники рухаються в напрямку Хмельницької області. Більшість дронів - на Миколаївщині та нові групи заходять через Херсонщину.

Пабліки пишуть, що станом на 1.40 у небі над Україною загалом перебуває від 35 до 45 "шахедів".

Станом на цей час повітряна тривога охопила більшу частину України, за винятком її західних областей.

alerts_map_ua_11-08-2024_01_52_00.png (1013 KB)

"Шахедів дуже багато. Все нові та нові залітають", - поінформував о 1.51 паблік "Україна - Новини". О 1.57 повітряну тривогу оголосили у Хмельницькій області. У цей же час пабліки повідомили про "шахеда" на підльоті до Броварів - "Скоро може бути гучно".
Близько другої години ночі пабліки повідомили про вибухи в Полтаві та районі Кривого Рогу.

О 2.09 пабліки сповістили про вибухи у Броварах.

"Робота ППО! Лівий берег, до вас проривається "шахед"!, - поінформував о 2.10 паблік "Київ ІНФО | Новини Україна". О 2.13 тут повідомили про збитого у Броварах "шахеда", о 2.16 - про дорозвідку на Київщині.

О 2.30 повітряну тривогу у Києві скасували. У столичному регіоні вона наразі триває. О 2.44 моніторинговий паблік "Чому тривога | Радар" повідомив про "шахеда" в районі Білої Церкви.