UA / RU
Підтримати ZN.ua

HIMАRS і дрони в дії: ССО показали, як знищили техніку росіян

Українські військові поєднують роботу РСЗВ і безпілотників.

Воїни 73-го морського центру спеціальних операцій імені кошового отамана Антіна Головатого на південному напрямку виявили і допомогли знищити російську техніку.

Відповідне відео опублікувала пресслужба ССО.

Читайте також: Російський "Прорив" під Авдіївкою перетворився на металобрухт: у ССО показали, як спалюють техніку окупантів

Зокрема по реактивній системі залпового вогню БМ-21 «Град» бійці навели вогонь РСЗВ HIMАRS. У результаті удару бойова машина повністю знищена.

Водночас за допомогою ударних безпілотників українські військові пошкодили і вивели з ладу російські гармати «Гіацинт-Б» і Д-20.

Читайте також: "Оса" росіян "доліталася": в ССО нагадали, на що здатен HIMARS

Нагадаємо, бійці 8 полку спеціального призначення імені Князя Ізяслава Мстиславича знищили групу російських окупантів, які намагалися просунутися поблизу Авдіївки на Донеччині.

А на авдіївському напрямку бійці 47 окремої механізованої бригади «Маґура» на американській бойовій машині піхоти M2 Bradley вивели з ладу систему новітнього російського танку Т-90М «Прорив», у якого почала без зупинки крутитися башта. Після цього пілоти ударних безпілотників добили російську техніку за допомогою FPV-дрона.