UA / RU
Підтримати ZN.ua

Фітьо розповів про штурми окупантів на бахмутському напрямку: карта

Війська РФ активно обстрілюють позиції ЗСУ.

Начальник служби зв'язків із громадськістю Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі телемарафону зазначив, що українські військові на бахмутському напрямку перебувають в активній обороні, однак за першої ж нагоди переходять до атак. 

Нині війська РФ  прагнуть відбити втрачені позиції.

Читайте також: «Прикриваємо своїх та просуваємося»: Бійці 3-ої ОШБр показали один зі штурмів Бахмуту

"Окупанти намагаються штурмувати малими підрозділами «Шторм», «Шторм Z», «Шторм V», які сформовані з колишніх ув'язнених та військовослужбовців-штрафників", - наголосив Фітьо.

За добу українські захисники відбили 21 атаку ворога в районі населених пунктів Андріївка, Кліщіївка, Богданівка, Іванівське. Зафіксовано  437 обстрілів українських позицій з артилерії та мінометів різних калібрів. 

"Бачимо, що на артилерійські обстріли погода не сильно впливає. Перед тим як здійснювати штурмові дії, російські окупанти активно обстрілюють українські позиції", - додав він.

Начальник штабу артилерії 4-ї бригади НГУ "Рубіж" Денис Нагорний заявив, що РФ хвилями кидає піхоту на бахмутському напрямку.  Українські військові перейшли до позиційної оборони через погіршення погодних умов.