UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дронів у РФ багато, окупантам їх постійно підвозять: ситуація від "Легіону Свободи"

Кремлівські війська мають багато безпілотників, які активно намагаються застосовувати проти ЗСУ. Однак і українські воїни не чекають атаки, склавши руки. Боєць "Легіону Свободи" Костянтин Денисов розповів 24 Каналу, як ворог застосовує дрони під час бойових дій в Україні.

Читайте також: В Ізмаїлі пролунали вибухи, місто атакували ударні безпілотники росіян

Передусім важливо, що в росіян нема браку в цих літальних апаратах. Зокрема FPV-дронами вони ведуть аеророзвідку та атакують українську піхоту, а дронами-камікадзе, тими ж "Ланцетами",намагаються вразити техніку.

"Дронів у них дуже багато, їм їх постійно підвозять", – зазначив Денисов.

Читайте також: Росіяни атакували ударними безпілотниками Херсонську та Миколаївську області

Також, судячи зі слів Денисова, він не належить до тих, хто легковажно сприймає часом дещо перебільшено комічний образ противника:

"Вони вчаться (на своїх помилках)  – це далеко не ті "чмоні", над якими ми сміялись рік тому. Вони аналізують ситуацію на полі бою та доволі вправно використовують особливості місцевості для ведення бойових дій".

Водночас і воїни українських Збройних сил отримали неабиякий досвід бойових дій – іноді за страшну ціну. Роблять нестандартні ходи, які дають змогу потихеньку відтискати ворога вглиб території, яку він поки що контролює.

Зауважимо, цієї ночі, 4 вересня, ворог завдав масового улару безпілотниками по українському Півдню. Ситуація нестабільна, попри певне недовге затишшя, атака продовжується