UA / RU
Підтримати ZN.ua

Данілов: У Росії вже є люди, які можуть повалити теперішній режим — свої "Володі Парасюки"

Тож зараз краще попіклуватися про те, як після розпаду федерації не допустити розповсюдження ядерної зброї. 

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що у РФ вже є люди, які готові повалити режим диктатора Владіміра Путіна. Він назвав їх російськими "Володимирами Парасюками", проводячи паралель з українським активістом, який 21 лютого 2014 року виголосив історичну промову на сцені Майдану.

Саме після неї, за словами самого ж Данілова, почалася вирішальна фаза подій революції. 

Ба більше, під час інтерв'ю ZAXID.NET секретар РНБО зауважив, що активізація таких людей в Росії - питання часу. Данілов вважає, що процес розвалу РФ вже зрушив з мертвої точки. 

Він зазначає, що у світі немає сил, які могли б той процес зупинити. Тож світові навпаки потрібно думати про те, як після розпаду РФ уникнути розповсюдження ядерної зброї. 

Читайте також: Під час майбутнього звільнення Криму вже не можна буде послуговуватися стратегією, ухваленою у 2021-му — Данілов

Нагадаємо, директор військового порталу Defense Express Сергій Згурець вважає, що деокупація українськими військовими усіх територій держави та вихід на кордони 1991 року не гарантуватимуть на 100% закінчення війни. Він переконаний, що до цього може призвести лише суттєва трансформація Росії.