UA / RU
Підтримати ZN.ua

Чергова група "Шахедів" атакувала південь Одещини, у Рені пролунав потужний вибух

Повітряна тривога тут тривала більше трьох з половиною годин.

Сьогодні, 3 вересня, о 2.08 офіційний Telegram-канал Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомив, що чергова група "Шахедів" рухається у бік півдня Одещини: "Загроза залишається!". Повітряна тривога тут триває вже більше години.

Моніторингові пабліки повідомляють про велику кількість "шахедів" та загрозу для портового міста Рені. Кажуть, що в Ізмаїлі чути роботу ППО.

О 2.26 паблік "Новости Одесса | Одеса" написав, що у Рені пролунав потужний вибух. Чекаємо на офіційну інформацію. Через 10 хвилин тут повідомили, що ще одна група обходить Ізмаїл у бік Рені. А також сповістили, що у місті, на жаль, є влучання. Чекаємо на підтвердження з офіційних джерел.

О 3.16 паблік повідомив, що в бік Рені рухається ще одна група "шахедів" - приблизно 8-10 штук. Попереджають, що найближчим часом у місті може бути гучно. Вже за кілька хвилин пабліки повідомили, що на півдні Одещини пролунали вибухи, пов′язані з  роботою ППО.

"Загроза залишається! Чергова група ударних безпілотників рухається на південь Одещини!", - повідомили у Telegram Сили оборони півдня України. - "Сили ППО працюють! Будьте в укритті або під захистом двох стін. Наслідки бойової роботи теж можуть спричиняти пошкодження. Не наражайте себе на небезпеку, не афішуйте роботу ППО".

Читайте також: Як вберегтися від дронів: основні правила

"Ізмаїл, знову працює ППО, на радарі зафіксовано два БПЛА", - поінформував о 3.38 паблік "Новости Одесса | Одеса".

О 4.48 в Одеській, а також Херсонській та Миколаївській областях пролунав відбій повітряної тривоги. На Одещині вона тривала більше трьох з половиною годин. Росіяни завдали удару південним районам області. Про наслідки цієї ворожої атаки дізнаємося з офіційних джерел.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 3 вересня о 1.05 в Одеській області оголосили повітряну тривогу через загрозу застосування ворогом ударних БпЛА.