UA / RU
Підтримати ZN.ua

Через уламки "шахеда" в Одесі спалахнула багатоповерхівка

За попередньою інформацією, обійшлося без жертв.

Сьогодні, в ніч проти 29 грудня, близько опівночі уламки збитого дрона пошкодили багатоповерхівку в Одесі. Спалахнула пожежа. Про це повідомив у Telegram начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Фахівці працюють. Дані про постраждалих уточнюються", - пише очільник ОВА і додає, що атака "шахедів"на місто ще триває: "Одесити та жителі області, дуже прошу: будьте в укриттях, не нехтуйте безпекою!".

Читайте також: Уламки російських дронів у передмісті Одеси вбили людину, ще трьох поранили - Сили оборони півдня України

Повітряна тривога в Одесі триває вже понад півтори години, її тут оголосили вчора, 28 грудня, о 22.42. Станом на цей час тривога зберігається у 10-ти українських регіонах, включно зі столичним.

Близько пів на першу ночі одеські пабліки повідомили, що, за попередньою інформацією, внаслідок влучання "шахеда" в багатоповерхівку ніхто не постраждав.

Раніше, пізно ввечері 28 грудня, Повітряні Сили ЗСУ  повідомили у Telegram, що агресор запустив безпілотники в бік північного сходу та півдня нашої держави.