UA / RU
Підтримати ZN.ua

Через удар "шахеда" на Київщині пожежа охопила ще один житловий будинок

Всі служби працюють на місці, гасять пожежу та розбирають завали.

Сьогодні, 26 жовтня, близько першої години ночі у місті Ірпінь внаслідок атаки "шахеда" спалахнув будинок. Про це повідомив телеграм-канал "Київ Головне".

"Ліквідовують пожежу житлового будинку, всі відповідні служби вже на місці", - поінформував о 1.02 місцевий паблік "Це Ірпінь, Гріша | Київ, Буча, Гостомель". Тут опублікували відео пожежі.

"Внаслідок падіння уламків збитого БпЛА сталося загоряння нежитлової будівлі в Ірпені. Станом на 01:00 без жертв. Всі служби на місці, гасять пожежу, розбирають завали", - повідомив о 1.27 у Telegram Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Читайте також: На Київщині через атаку «шахедів» пошкоджені дві багатоповерхівки

У цей же час Київська обласна військова адміністрація поінформувала, що через падіння уламків збитих ворожих цілей у одному з населених пунктів виникла пожежа у двоповерховому гаражі, прибудованому до хостелу - "Наразі вогонь локалізовано. Інформації про постраждалих не надходило".

Раніше повідомлялося, що через влучання російського ударного дрона в багатоповерхівку у Соломʼянському районі Києва загинула дівчинка 2009 року народження, п′ять мирних мешканців міста було поранено.