UA / RU
Підтримати ZN.ua

Через російські обстріли на Сумщині спалахнула пожежа – ДСНС

Загарбники обстріляли тут вісім громад.

Вчора, 21 грудня, під через обстріл з території Росії сталася пожежа в житловому секторі Краснопільської громади Сумської області. Про це Головне управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Сумській області повідомило у Telegram.

Рятувальники кажуть, що тоді виникла загроза поширення вогню на розташоване поруч помешкання мирних громадян. Силами державного пожежно-рятувального підрозділу загоряння локалізували, запобігши його подальшому поширенню, і ліквідували пожежу.

Як повідомила у Telegram Сумська обласна військова адміністрація, вчора саме Краснопільська громада зазнала найінтенсивнішого обстрілу з-поміж прикордонних територій області. По ній росіяни випустили 20 артилерійських снарядів та 12 мін.

Загалом протягом минулої доби станом на 21.00 росіяни 24 рази обстріляли прикордоння Сумської області. Тут було зафіксовано 86 вибухів. Цього разу обстрілів зазнали вісім громад Сумщини.

Читайте також: Війська РФ завдали ударів по Сумській області: є руйнування та поранена

Есманську громаду росіяни обстріляли з кулеметів та гармат. Великописарівську та Миропільську – з гранатометів. Мінометних обстрілів зазнали Середино-Будська, Юнаківська, Білопільська та Хотінська громади.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 22 грудня, внаслідок роботи ППО по ворожих БпЛА у Солом’янському районі Києва уламки влучили в багатоповерховий житловий будинок, виникла пожежа.