UA / RU
Підтримати ZN.ua

Через російські обстріли на Херсонщині загинула людина, на Сумщині вдруге за добу спалахнула пожежа

Ворог випустив по Херсонській області 569 снарядів.

Минулої доби російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів Херсонської області. Через російську агресію одна людина загинула, ще дві - дістали поранення. Про це повідомив у Telegram начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Він каже, що за минулі 24 години, з 06:00 21 грудня до 06:00 22 грудня ворог 117 разів обстріляв Херсонщину. Він випустив по ній 569 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, авіації та БПЛА. Також на область припало три удари "шахедами". 

По місту Херсон ворог випустив 65 снарядів.

Читайте також: У Часовому Ярі під обстрілами залишаються жити близько 800 цивільних

Вночі та зранку росіяни також тричі обстріляли прикордонні території Сумської області. Про це повідомила у Telegram Сумська обласна військова адміністрація. Зокрема росіяни вдарили з гармат та мінометів по Краснопільській громаді. 

Вчора пізно ввечері через обстріл у Краснопіллі вдруге протягом доби сталася пожежа. Полум'я спалахнуло в житловому секторі. Про це повідомило у Telegram Головне управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Сумській області. 

Вогнеборці локалізували загоряння, відвернувши небезпеку від будинків мирних громадян, і ліквідували пожежу.

Раніше повідомлялося, що вчора, 21 грудня, під через обстріл з території Росії сталася пожежа в житловому секторі Краснопільської громади Сумської області.