UA / RU
Підтримати ZN.ua

Часів Яр залишається під контролем ЗСУ — Сирський

Головнокомандувач розповів про складну обстановку на бахмутському напрямку.

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський заявив, що війська РФ  удень та вночі ведуть наступальні дії за підтримки бронетехніки.

"На окремих напрямках намагається вести штурмові дії в пішому порядку, хвилями, від взводу до роти, інколи батальйону", - зазначив Сирський у Telegram.

Читайте також: Глава МВА про обстріли Часового Яру: « З кожним днем все складніше і складніше»

За його словами, нині складна обстановка на бахмутському напрямку в районах східніше Часового Яру та Кліщіївки; на новопавлівському – в районі Новомихайлівки та на авдіївському – в районах Водяного, Ордівки, Бердичів, Первомайського.

У районах Водяного та Первомайського та східніше Часового Яру, де росіяни намагаються прорвати оборону ЗСУ, тривають найбільш жорсткі бої.

"Часів Яр залишається під нашим контролем, всі спроби противника прорватися до населеного пункту зазнали невдачі", - додав він.

Командир батальйону "Ахілес" Юрій Федоренко заявив, що в разі захоплення російськими окупаційними військами міста Часів Яр Донецької області, вони матимуть вогневий контроль над Дружківкою, Краматорськом та Костянтинівкою.