UA / RU
Підтримати ZN.ua

Буданов: Вихід на кордони 1991-го цього року є досяжним завданням. Знакова битва вже близько

Та коли розпочнеться контрнаступ - секрет. 

Очільник ГУР МО Кирило Буданов заявив, що Україна наближається до знакової битви у своїй новітній історії. Та під час інтерв'ю "РБК Україна" він зауважив, що коли почнеться цей процес - таємниця. 

"Щодо обсягів та темпів постачання – звичайно, що хотілося б інтенсифікувати та збільшити ці обсяги. Це абсолютно зрозуміло, виходячи з цих умов, в яких ми знаходимося. Але будемо виходити з того, що маємо", - зауважив Буданов. 

Очільник розвідки вважає, що достатні обсяги територій будуть повернуті Україні саме силою - шляхом контроперацій. Та він не розповів, про які саме напрямки йде мова. 

"Крим – це частина території України, без повернення Криму ситуація не завершиться. Ніхто її не завершить, як би не хотів", - відзначив Буданов, додаючи, що вихід на кордони 1991-го цього року є досяжним завданням. 

Читайте також: Аналітики: Росія може залучити флот для відбиття контрнаступу. Але малоймовірно, що це подіє

Нагадаємо, заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла, що українські військові вже здійснюють контрнаступальні дії на декількох напрямах. Вона додала, що такими діями можна вважати й оборону міста Бахмут у Донецькій області.