UA / RU
Підтримати ZN.ua

Буданов прокоментував результат «виборів Путіна»

Глава ГУР заявив, що Путін показує себе нестабільним правителем перед Китаєм 

Глава Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що будь-який результат так званих «виборів президента» у Росії є фальшивкою. Про це генерал-лейтенант заявив під час виступу на форумі російських добровольців, які проводять операції на території Бєлгородської та Курської областей РФ. 

«У РФ почався масовий «бунт виборчих скриньок». Ніде у світі, за всю історію виборів не було такої кількості знищених і зіпсованих виборчих скриньок. І який би результат не написав російський ЦВК – це фальшивка, адже не тільки в прикордонних областях вибори не відбулися. Велика маса дільниць не матиме змоги порахувати бюлетені, адже саме російські активісти, розуміючи всю підлість цих виборів, псують бюлетені. Іншими словами – вибори вже можна визнавати такими, чиї результати як мінімум неможливо порахувати», – заявив Буданов, передають його слова у Telegram-каналі ГУР 17 березня.

Читайте також: Путін може готувати напад на країни НАТО вже «з 2026 року» – ЗМІ

Тези Буданова про «результати виборів»:

Читайте також: Коли закінчиться війна в Україні? Тільки тоді, коли Путін буде усунутий від влади — The Guardian

Раніше російські «екзитполи» заявили, що Путін отримав на «виборах Путіна» рекордну підтримку – щонайменше 87% голосів. 

Нагадаємо, що результати так званих президентських виборів у Росії були визначені наперед. Але виборча кампанія змусила Кремль понервувати. Чому? Пояснює оглядач відділу міжнародної політики ZN.UA Володимир Кравченко у статті «На жаль. Чого очікувати від Путіна після виборів».