UA / RU
Підтримати ZN.ua

БпЛА підпалив склад боєпрпасів у Воронезькій області - мешканців одного із сіл вирішили евакуювати

Очевидці кажуть, що детонація продовжується вже кілька годин.

Сьогодні, 7 вересня, в Острогозькому районі Воронезької області РФ внаслідок падіння БПЛА виникла пожежа, яка перейшла на вибухонебезпечні предмети. Почалася детонація. Про це повідомив у Telegram губернатор Воронезької області Олександр Гусєв.

Він каже, що цієї ночі силами російської ППО та засобами РЕБ в Острогозькому районі було виявлено та знешкоджено безпілотний літальний апарат. За попередніми даними, постраждалих немає.

Читайте також: У Воронезькій області через атаку дрона евакуювали два села

"Пожежа та детонація триває вже близько двох годин", - повідомив о 3.51 паблік "Типичный Воронеж | Новости Воронежа" та опублікував відео пожежі.

Російський інформаційний ресурс "ВЧК-ОГПУ" каже, що у Воронезькій області БПЛА вразив склад боєприпасів, тут також проілюстрували своє повідомлення кадрами пожежі.

Як повідомив губернатор, мешканців одного з прилеглих сіл вирішено тимчасово евакуювати до сусіднього населеного пункту. Гусєв каже, що небезпека атаки БПЛА у регіоні зберігається. Відбій цієї загрози дали лише о 4.08.

Раніше повідомлялося, що в ніч з 2 на 3 вересня в районі російського міста Твер безпілотники атакували аеродром «Мігалово».