UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойові дії з просуванням ЗСУ — Кириленко розповів про бої у Волноваському районі

ЗСУ продовжують просуватися.

У Волноваському районі на Донеччині зараз ідуть активні бойові дії з просуванням українських збройних сил, тенденція наступальних дій позитивна. Про це повідомив начальник Донецької військової обласної адміністрації Павло Кириленко, пише Укрінформ.

"У Волноваському районі зараз ідуть активні бойові дії з просуванням наших збройних сил, але про наші успіхи буде вже керівництво держави та військове командування повідомляти. Ситуація є стабільною. Тенденція наступальних дій добра", - сказав керівник ОВА.

Читайте також: Звільнення Макарівки: 35 бригада морської піхоти показала як це відбувалося

Посадовець підкреслив, що ті позиції, які вже зайняті і звільнені ЗСУ на території Волноваського району – села Благодатне, Сторожеве, Нескучне та Макарівка - є наразі деокупованими, і там проходить зачистка.

"Там тривають заходи зачистки тих, хто лишається від Російської Федерації, їх останки збройних сил, можна так сказати. Тому що деякі з них вирішили переховуватися у вказаних населених пунктах", - пояснив Кириленко.

Раніше у Військово-морських силах розповіли, що під час звільнення села Сторожове у Донецькій області, українські морпіхи знищили близько 50 російських окупантів.