UA / RU
Підтримати ZN.ua

Близько 7 тисяч місцевих жителів з окупованих територій України підписали контракт з російською армією – ЦНС

Основними причинами залученості населення ТОТ в ряди  ЗС РФ є високий рівень безробіття та складне матеріальне становищем.

Росіяни на окупованих територіях активно підтримують темпи залучення місцевих жителів до вступу в ряди російсько-окупаційних військ. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Так, за наявною інформацією, з початку поточного року по сьогоднішній день близько семи тисяч жителів окупованих територій підписали контракт з окупаційними військами. Окупаційні війська мають намір збільшувати показники щодо мобілізації місцевого населення", – йдеться у дописі.

Основною і єдиною причиною залученості населення ТОТ в ряди ЗС РФ, кажуть у ЦНС, є високий рівень безробіття та складне матеріальне становище.

"В контексті цього, російська сторона постійно намагається “підкупити” місцеве населення підписанням контракту з міністерством нападу РФ, натомість обіцяють право на отримання земельних ділянок від органів окупаційної влади", – додали у відомстві.

Читайте також: ЦНС: Росіяни на окупованих територіях запровадили новий статус для місцевих жителів без російського паспорта

Раніше Центр національного спротиву повідомляв, що влада РФ буде виплачувати гроші росіянам, які переїдуть на тимчасово окуповані території Донецької, Луганської, Запорізької, Херсонської областей та автономної республіки Крим.