UA / RU
Підтримати ZN.ua

Біля аеродрому “Октябрське” в Криму горять склади боєприпасів: окупанти зупинили рух потягів

Також перекрито автомобільну дорогу, яка проходить неподалік.

Біля аеродрому “Октябрське”, що в тимчасово окупованому Криму, сьогодні спалахнула пожежа. Про це повідомила моніторингова група "Кримський вітер" в Telegram та опублікувала відео пожежі.

За даними моніторингової групи, цей аеродром зараз не використовується. Пожежа могла спалахнути на підземних складах, які розташовані біля села Зоряне. Російська армія використовує їх для зберігання боєприпасів.

Читайте також: Під час нічної атаки в Криму знищено чотири пускові С-400 – моніторингова група

Зазначається, що жителі навколишніх сіл чують потужні вибухи. Зокрема підписники повідомляють, що мешканці сіл Ленінське і Зоряне сидять у підвалах, бо снаряди розлітаються після вибухів.

Через деякий час після початку вибухів окупаційна влада повідомила про зупинку руху п'яти поїздів через ділянку колії, яка проходить неподалік.

“Обмеження руху на залізничному перегоні Джанкой – Сімферополь і ділянці автодороги Сімферополь – Армянськ діятиме до 22:00”, – повідомив радник глави окупаційної адміністрації Криму Олег Крючков.

“Кримський вітер” опублікував карту, на якій показано ділянку залізниці, де зупинено рух поїздів. Стрілкою сказано місце палаючого складу боєприпасів.

Крім того, повідомляється про закриття автомобільної дороги, яка проходить неподалік.

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов зазначив, що є шанси цього року знищити Кримський міст. За його словами, Сили оборони працюють над цим.