UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бійці Третьої ОШБр відбили позиції та українських військових із полону військ РФ у Харківській області

Захисники ліквідували російських диверсантів. 

У Третій окремій штурмовій бригаді Збройних Сил України заявили, що бійці бригади провели успішні штурмові дії на харківському напрямку. Українським захисникам вдалося ліквідувати диверсійно-розвідувальні групи РФ, атакувати та відбити зайняті російськими військами позиції та українських військових із полону, інформує пресслужба бригади в Facebook.

"Це військовослужбовці приданих сил, і серед них: кадровий офіцер у званні капітана, сержант і солдати. Наразі вони перебувають у безпеці та отримують медичну допомогу", - наголосив командир першої роти другого штурмового батальйону Третьої ОШБр "друг Мося".

Читайте також: У Третій ОШБр показали, як знищують російську техніку в Харківській області

Зазначається, що після стабілізаційних дій бійці відкинули військових РФ та відновили на займаній ділянці фронту положення сил бригади.

Представник пресслужби бригади Національної гвардії України "Хартія" Володимир Дегтярьов повідомив, що російські окупаційні війська на харківському напрямку використовують підземні логістичні маршрути для того, щоб наблизитися до позицій Збройних Сил України.