UA / RU
Підтримати ZN.ua

Безпілотники атакували Саратівську область, можливою метою був аеродром Енгельс, звідки сьогодні злетіли стратегічні бомбардувальники

Губернатор Саратовської області повідомив, що уламки влучили у житлові будинки у Саратові та Енгельсі.

Рано вранці 26 серпня російська ППО ліквідувала БПЛА, які атакували Саратовську область РФ. Про це повідомив у Telegram губернатор Саратовської області Роман Бусаргін.

Він пише, що є попадання уламків до житлових будинків у Саратові та Енгельсі - "Усі екстрені служби працюють у посиленому режимі".

Російський паблік "Обережно, новини" повідомив, що у Саратові БПЛА потрапив у ЖК Volga Sky на Слов'янській площі. Місцеві жителі розповіли «Обережно, новини», що йдеться саме про влучення БПЛА, а не падіння уламків.

Ще один російський ресурс, "ВЧК-ОГПУ", опублікував відео, на якому відображено момент удару дрона у висотку в Саратовській області.

Російський телеграм-канал SHOT пише, що перші вибухи пролунали в Саратові в районі 6-10 за місцевим часом, ще одна серія пролунала приблизно через 15 хвилин. Було збито кілька повітряних цілей.

За даними SHOT, внаслідок падіння уламків у Саратові у ЖК "Волга Скай" постраждала обшивка будинку та вибило шибки на трьох поверхах. В Енгельсі уламки пошкодили дах будинку на вулиці Пушкіна та верхній поверх будівлі.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 26 серпня, росіяни підняли в небо стратегічні бомбардувальники Ту-95мс, у тому числі з аеродрому "Енгельс".