UA / RU
Підтримати ZN.ua

“АТЕШ” проник на російський завод авіаційної та ракетної техніки і обіцяє феєрверк

Завдяки агенту, “АТЕШ” отримав інформацію про склади з готовим обладнанням.

Військовий рух українців та кримських татар “АТЕШ” повідомляє, що йому вдалося залучити до співпраці працівника на Мічурінському заводі авіаційної таракетної техніки “Прогрес” в Тамбовській області. Це підприємство випускає обладнання для систем управління авіаційною та ракетною технікою, повідомляє рух у Telegram.

Зазначається,  що за повідомлення агента, зараз на заводі почали виробляти деталі для бойових літаків "Су" та безпілотників. Готові вироби направляють до Москви та Татарстану.

Читайте також: Партизани «АТЕШ» зафіксували розташування російської ППО на острові Тузла

Агент також повідомив, що підприємству вдалося локалізувати виробництво низки компонентів для військових потреб після візиту китайської делегації у травні 2023 року.

“Ми зафіксували склади з готовим обладнанням та давно передали інформацію Силам оборони України. Після недавніх варварських російських атак відпали будь-які обмеження на удари територією Росії. Тому готуємось до феєрверку. Розплата буде”, – йдеться у повідомленні "АТЕШ".

Нагадаємо, що "АТЕШ" опублікував фото та відео оборонних споруд російських окупантів у Чорноморському районі Криму.  Агент руху у н.п. Окуньовка, що на західному березі Криму, продемонстрував окопи росіян, які виявилися непридатними для використання за призначенням.