UA / RU
Підтримати ZN.ua

Атака "шахедів" на Київ цього разу була масованою, безпілотники прямували на столицю з різних напрямків і різними групами - КМВА

ППО уразила навколо Києва майже два десятка російських ударних дронів.

Сили та засоби протиповітряної оборони уразили в повітряному просторі навколо Києва майже два десятка російських ударних безпілотників. Про це повідомила у Telegram Київська міська військова адміністрація.

Тут кажуть, що це була вже восьма повітряна атака російських окупантів на Київ, і це лише за першу половину вересня. Як і під час попередніх нападів, ворог вкотре застосував ударні БпЛА, ймовірно на кшталт Shahed. Але на відміну від останніх атак, ця була масована.

Читайте також: У Київській області пролунали вибухи, ППО відпрацювала по "шахедах", фіксувалася ракетна загроза

Повітряну тривогу в столиці оголосили близько другої ночі і тривала вона близько 3-х з половиною годин. На Київ російські ударні безпілотники прямували з різних напрямків і різними групами.

За попередньою інформацією, в Києві без постраждалих та руйнувань. Дані оперативного зведення постійно оновлюються та уточнюються.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 16 вересня, починаючи з 1.50 у Києві та передмістях лунали вибухи, столицю та її околиці атакували "шахеди".