UA / RU
Підтримати ZN.ua

Атака дронів на Харків: "шахеди" влучили в адмінбудівлі, банк та кафе

Прокуратура розпосала розслідування за фактом влучань.

Сьогодні, 31 грудня, під час атаки російських ударних безпілотників на Харків, котра розпочалася близько першої години ночі, у місті зафіксували чотири влучання "шахедів". Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко. 

Він каже, що під ударом опинилася центральна частина Харкова, Київський район міста. Частково зруйновані були кілька адміністративних будівель, будівля банку та кафе. Наразі з'ясовують, чи постраждали піл час цих інцидентів люди. Прокурори та слідчі працюють на місці події, аби зафіксувати воєнні злочини росіян. 

Читайте також: По готелю Kharkiv Palace росіяни вдарили "Іскандером", а під час атаки дронів один із дронів влучив у житловий будинок - Нацполіція

За фактом влучань розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 438 Кримінального кодексу України - порушення законів та звичаїв війни.

Раніше повідомлялося, що сьогодні близько першої години ночі росіяни атакували Харків "шахедами". У місті пролунало кілька гучних вибухів, у центрі спалахнуло три пожежі.