UA / RU
Підтримати ZN.ua

Армія РФ вбила 84-річну жінку у передмісті Херсона

Також під час атак поранення отримали двоє людей.

Ілюстративне фото.

Ілюстративне фото.

Російські війська у середу, 21 серпня, атакували з безпілотників передмістя Херсона. Внаслідок атаки є загибла та поранені цивільні, повідомив керівник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін в Telegram.

Як розповів Прокудін, в Антонівці росіяни скинули вибухівку на подвірʼя житлового будинку. Внаслідок атаки смертельні поранення дістала 84-річна місцева жителька.

Читайте також: З окупованої частини Херсонщини повернули ще шістьох дітей з родинами — ОВА

Водночас у Кіндійці під удар БпЛА росіян потрапив автомобіль, в якому перебували двоє людей. 

“66-річний чоловік дістав вибухову травму, уламкове поранення ноги та часткову травматичну ампутацію стопи. У 52-річного потерпілого – вибухова травма та поранення стегна”, – поінформував Прокудін та додав, що поранених госпіталізували, медики надають їм допомогу.

20 серпня внаслідок ворожих ударів по Херсонській області одна людина загинула та ще 15 мирних жителів дістали поранення. Серед постраждалих – четверо дітей. Окупанти поцілили в освітній та медичний заклади, адмінбудівлі, а також заклад громадського харчування й територію фермерського господарства. Під ударами загарбників були житлові квартали, зокрема три багатоповерхівки та 21 приватний будинок.