UA / RU
Підтримати ZN.ua

Армія РФ проводить активну повітряну розвідку та дистанційно мінує ділянки протипіхотними мінами в Харківській області

Окупанти на цьому напрямку також переміщують особовий склад. 

Війська РФ у місті Вовчанськ Харківської області, де понад п'ять місяців тривають важкі бої, відновлюють систему зв’язку, активно використовують розвідувальні безпілотники, здійснюють заходи логістичного забезпечення та завдають ударів із реактивних систем залпового вогню ТОС-1А по районах цього населеного пункту, інформує оперативно-тактичне угруповання "Харків" у Telegram.

Неподалік села Лукʼянці росіяни за допомогою безпілотників  дистанційно замінували протипіхотними мінами ділянки місцевості, а в районі Тихого окупанти на передових позиціях перемістили особовий склад.

Читайте також: У Харківській області армія РФ будує тунелі для наближення до позицій ЗСУ

У районі Глибокого армія РФ зосередила увагу на контролі повітряної обстановки для оповіщення свого особового складу про застосування безпілотників українськими військовими.

У Третій окремій штурмовій бригаді Збройних Сил України заявили, що  українським захисникам вдалося ліквідувати диверсійно-розвідувальні групи РФ, атакувати та відбити зайняті російськими військами позиції та звільнити українських військових із полону на харківському напрямку.